2018. február 22., csütörtök

A befejezés is megy, nem csak a kezdés! :)

Halihó!

Ismét jöttem egy kis visszatekintővel, sajnos megint jó fél évig nem írtam bejegyzést, de gyűltek azért közben a befejezett és az elkezdett művek. :) Ebben a bejegyzésben a 2017-ben befejezésre került dolgokat mutatom meg.

A sort rögtön egy ajándékkal kezdem, amit anyutól kaptam. Egy csodaszép kötött kardigán Alize Sal Abiye ezüst flitteres fonalból (dupla szállal) kötve. Azóta is boldogan hordom alkalmi ruhákhoz, nagyszerű ruhadarab, kb bármihez illik, ami nem arany színű és eszméletlenül csillog! :)




A következő kis ruhácska már tulajdonképpen nagyon régen elkészült, már csak arra vár, hogy legyen egy kis rózsaszín megkötője, illetve egy cuki gazdája. Akinek eredetileg horgoltam, valószínűleg már nem tudná hordani, mert kicsi lenne rá - mondjuk nem is tudja, hogy kapott volna ilyet, így nem ciki a dolog. Most viszont arra vár, hogy majd a megfelelő pillanatban a megfelelő kislánykának odaajándékozzam. :) Van már ötletem, de még szervezés alatt van a dolog..... :)
Fonal: Drops Nepal különböző árnyalatai
Minta: Kreatív Horgolás 2016/01.-es számában
Tű: 5 és 6 mm-es horgolótűk





Nos és ami már kötés is és saját is, az az egyik kedvenc téli kiegészítőm, egy Entrelac technikával kötött sál, Alize Angora Gold Simli fonalból, 5 mm-es tűvel kötve, 10x10 szemes négyzetekből - ami inkább téglalapoknak tűnik. :) Nagyon finom puha de szuperül melegít, és a színével nem tudok betelni :) A mintája a Gombolyag Magazin 2017/01-es számában található, ahol részletesen leírták az Entrelac technikát is. :)




A következő bejegyzésben a 2018. januárjában befejezett darabokat és egy újabb ajándékot mutatok be. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése