2018. február 22., csütörtök

Simple Stylish takaró - majdnem 1 éve kezdődött...

Sziasztok!


Van egy olyan futó projektem a kötések között, ami majd 1 év múlva érhet véget, amikor az összes újságszám megjelenik a hozzá kapható fonallal együtt. 1 évvel ezelőtt indult kb, és május óta előfizetője is vagyok a SimpleStylish magazinnak. A legutóbbi helyzetjelentésnél 20 négyzet volt készen, most csak 8-cal van több, de mentségemre szolgáljon, hogy nem ez a legsürgősebb projekt a sok közül... :)
Jelenleg 28 négyzet áll készen a rendelkezésre álló 51-ből...hát nem túl jó arány, de ez van :D a mérettel továbbra is akadnak problémáim, de lassan kezdek beállni a 15-16 centire, és van egy-két négyzet, amit konkrétan újrakötöttem kisebb tűvel, hogy stimmeljen. Van olyan négyzet is, aminek viszont olyan a mintája, hogy jobb lett volna mégis az eredeti 4 mm-es tűvel kötni, mert így meg túl pici....ehh, mindegy, majd a végén ráérek agyalni azon, hogy melyiket kössem még újra, de lehet, hogy nem fogok vele foglalkozni...meglátjuk :D
Addig is íme egy alkonyatkor készült fázisfotó a meglévőekről:



Ha minden jól megy, a következő bejegyzés már a februári elkészült projektről fog szólni. Megyek is, dolgozom tovább rajta, hogy betarthassam a fogadalmamat :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése