2014. február 5., szerda

Vasárnap helyett szerda...

Tudom, tudom, ígéret szép szó....csakhogy mutatnivaló híján nehéz bejegyzést írni :D Az elmúlt 3 napban minimális mértékben haladtam a DIM képemmel, de csak mert betegeskedtem egész múlt héten, és sajnos ez nem az a fajta betegség, aminél elég, ha csak nem mozdulok ki itthonról....nemhogy hímezni/kötni nem tudtam az ágyban, még felülni sem a szédüléstől...no de most! :)

Esténként megint haladgatok, sőt, egy újabb projektbe vágok bele, amit titokban kell kiviteleznem, ugyanis anyu szülinapi ajándéka lesz júliusban... Tanner Tímea indított januárban egy Tulipános SAL-t, amit én csak pár napja fedeztem fel, és bár csak szemlélődőként jelentkeztem a facebook-os csoportba, kedvet kaptam hozzá. Jött az ihlet, hogy anyunak még nincs az ebédlőben amolyan "otthon, édes otthon" feliratú táblája, mint amilyet tesómnak is készítettem, pedig amúgy egy gyönyörű díszfüggönyt hímez éppen, és népi mintákkal, így ő is kap egyet - ami illik a készülő függöny hangulatához. :)

Timi mintájában szabadon lehet bánni a színekkel, és már 4 színnel is kivitelezhető az egész. Gyorsan vágtam 1-1 rövid darabot anyu fonalaiból (2 szín), amíg nem vette észre, és keresgettem ehhez hasonlókat a sajátjaim között. Így esett a választásom a DMC 680, 839, 938, és 3852-es árnyalataira. Eredetileg a 898-as is szerepelt a listán, de nem akartam ennyire bonyolítani, elég lesz a 4 szín is.
Jelenleg az alapanyag hiányzik még, rendelés alatt áll, de addig is, amíg megérkezik, van bőven dolgom a DIM képemmel is.... :)


További szép hetet mindenkinek! :)

2 megjegyzés:

  1. Szép lesz a DIM képed. :-)
    A Tulipános SAL engem is vonz, de egyenlőre még be kell fejeznem a már megkezdett SAL hímzéseimet. :-)

    VálaszTörlés
  2. Köszi szépen! :) Sokáig nem akartam én sem a SAL-t elkezdeni, van egy pár megkezdett munkám, de annnnnyira csábító volt, hogy mégis elkezdtem :)

    VálaszTörlés