2012. február 25., szombat

RR 2011-2012 - Böködő Sütögetők






Ez az első alkalom, hogy ilyen közös munkában részt veszek. Azok kedvéért, akik nem tudják, mit takar az RR:

Egy előre meghatározott létszámú csapat minden tagja elindít egy kendőt, amelyre több kicsi részletből álló mintát fognak hímezni (havi váltásban) a csoport tagjai. Minden csapattag hímez minden csapattagnak a kendőjére 1-1 részletet. Lehet 1 közös minta, amikor mindenkinek ugyanazok a részletek lesznek a kendőjén, de lehet FreeStyle RR is, mint ez. Itt mindenki más mintát választ - persze lehet 1-2 embernek épp ugyanaz, mint a mi esetünkben a citrusos kép.

Ez az RR 2011. szeptemberében indult, szeptemberben mindenki kihímezte a saját kendőjén az első részletet, összeállította a csomagját és a hónap végén átadta/postázta a sorban utána következő embernek (előre egyeztetett sorrend alapján).

Eddig 5 kendő járt nálam a sajátomon kívül, még 6 fog érkezni, és augusztus végén-szeptember elején reményeink szerint mindenki visszakapja a saját kendőjét - kihímezve, és a csoporttagok nevével ellátva :)

Úgy gondolom, nagyon szép gesztus ez egy több éve összeszokott csapat tagjaitól, örülök, hogy részese lehetek és biztos vagyok benne, hogy szép emlék lesz évekkel később is. :) Már csak azért is, mert a 12 tagú csoportból majdnem mindenkivel találkoztam már élőben is, van, akivel többször is. :)

Íme az eddigi hónapok termései:

1. Október - Judit12 kendője, fűszerek

2. November - Bakternő-Kata kendője, gyógynövények

3. December - Orsi kendője, citrusok

4. Január - Barango-Zsuzsa kendője, szintén citrusok

5. Február - Vjucus kendője, gyógynövények és fűszerek

4 megjegyzés:

  1. Mindegyik munkád nagyon szép! Szépen hímzel!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen Kata! :) Nagyon szeretem hímezni a mintakendődet, tényleg haladós és már látom, milyen szépen fog mutatni az ágyam fölött, a fejemnél :) Aztán hogy a melltartós képből mikor lesz strandtáska... :D

    VálaszTörlés
  3. Szépen hímzel! És már előre köszönöm, hogy nekem is fogsz majd, ha odaér hozzád az én kendőm...

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm! :) Kedden érkezik, már alig várom! :)

    VálaszTörlés